Történelem magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKÁkos Béresi 6000 Ft / 90 perc

Ákos Béresi

Hol tanít: Veszprém

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 3 év

Végzettség: Történész

Foglalkozás: Történész

Kor: 42 éves

Bemutatkozás

Várpalotán, Veszprémben vagy Berhidán vállalok személyes vagy az országban bárhol online oktatást.
Az ELTE-n szereztem történész diplomát, jelenleg a doktori disszertációmat írom. Elsősorban jelenkori kurzusokat tartottam az egyetemen, ez a kutatási területem, és erről a korszakról jelentek meg cikkeim, de alsóbb szinten a történelem egészében vállalok oktatást.

Oktatás helyszíne

Házhoz megy Egész Veszprém

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 90 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Az első világháborútól a kétpólusú világ felbomlásáig - A bolsevik ideológia és a sztálini diktatúra az 1920-30-as években, Az első világháborútól a kétpólusú világ felbomlásáig - A hidegháború és a kétpólusú világ jellemzői, Az első világháborútól a kétpólusú világ felbomlásáig - A második világháború előzményei jelentős fordulatai, Az első világháborútól a kétpólusú világ felbomlásáig - A nemzetiszocializmus hatalomra jutása és működési mechanizmusa, Magyarország 1945-től a rendszerváltozásig - A Kádárrendszer jellege, jellemzői, Magyarország 1945-től a rendszerváltozásig - A kommunista diktatúra kiépítése és működése

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@tortenelemtanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.