Történelem magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFerenczi Mark 5000 Ft / 90 perc

Ferenczi Mark

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 302292533

Végzettség: Okleveles politológus

Kor: 40 éves

Bemutatkozás

Bizalommal várom jelentkezésedet akkor,
ha úgy gondolod hogy a történelem csupán bebiflázni való évszámok és definíciók halmaza. Bebizonyítom Neked, hogy a történelem a száraz tények világán túl megtanít gondolkodni és érzékennyé tesz arra, hogy mindig keresd a választ arra a bizonyos "miért így történt" kérdésre.
Keress bizalommal, ha bármilyen vizsgát szeretnél tenni történelemből vagy állampolgári ismeretekből és ehhez elmélyült ismeretekre vágysz.
Fordulj hozzám bizalommal ha úgy gondolod, hogy az általános műveltséghez mind a történelem, mind pedig az állampolgári ismeretek alapos tudása hozzátartozik.
Tanítási módszer:
A tanítás módszerei és eszközei az elérni kívánt cél függvényében alakulnak.Számításba jöhet: tanár és diák párbeszédén alapuló konzultáció, szerepjáték, tesztek kitöltése, közös válasz keresése az elgondolkodtató, mélyebb összefüggések ismeretét ígénylő kérdésekre.
Szakmai önéletrajz:
Politológus diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem jeles eredménnyel.
Történelem és állampolgári ismeretek tantárgyakból vállalok korrepetálást, kis érettségire, középszintű érettségire és emelt szintű érettségire való felkészítést.

Oktatás helyszíne

Otthon 13. kerület, Úszódaru utca

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@tortenelemtanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült önről értékelés.